Kerhoehdot


MLL Soukan kerhoehdot

MLL:n Soukan yhdistyksen kerhojen vakiosopimusehdot 1.8.2016 alkaen. Tarkistettu 24.1.2024

Ryhmiin ilmoittautuminen
Ryhmiin ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikana verkkokaupassamme. Ilmoittautuminen on sitova.
 
Ilmoittautuminen ryhmiin kesken kauden
Mikäli ryhmiin jää tilaa tai paikkoja vapautuu kesken kauden, ilmoitetaan siitä yhdistyksen nettisivuilla ja/tai fb-sivuilla. Ryhmiin, joissa on tilaa, voi ilmoittautua myös virallisen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mikäli kautta on jäljellä yli puolet, veloitamme täyden kausimaksun. Mikäli kautta on jäljellä puolet tai alle, veloitamme puolen kauden maksun. Kauden keston ollessa pariton, käytetään puolivälin mittarina asiakkaan kannalta suotuisempaa vaihtoehtoa.
 
Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen jälkeen paikkaa ei enää voi perua, ellei kyse ole sairastumisesta tai muusta vastaavasta esteestä. Tällöin palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan.  Sen päivän jälkeen, kun kurssin toteutuminen varmistuu, peritään ilman lääkärintodistusta tapahtuvasta peruuntumisesta vähintään kaksi viidesosaa koko kurssin hinnasta.

Laskutus
Yhdistys ei lähetä laskuja. Kerhopaikka maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä Holvi.com- palvelussa.

Kurssin peruminen yhdistyksen toimesta
Yhdistys voi perua kurssin, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi tai kurssille ei löydy sopivaa ohjaajaa. Kurssin perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Kurssin peruuntuessa asiakkaalle palautetaan hänen suorittamansa osallistumismaksu.

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Koulut voivat ottaa salivuoroja omaan käyttöönsa kesken kauden ilmoittamalla siitä etukäteen, näistä informoidaan kerholaisia sähköpostitse.

Asiakkaan poissaolo tunneilta
Asiakkaan yksittäisiä poissaoloja ei korvata. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunnille vähintään neljän viikon ajan, yhdistys voi saatuaan lääkärintodistuksen palauttaa asiakkaalle osallistumismaksusta sairauslomaa vastaavan summan. Yhdistys hyvittää sairausajan poissaoloja vain lääkärintodistusta vastaan.

Yleistä
Yhdistys pidättää oikeuden väliaikaisiin tai pysyviin ohjaajamuutoksiin. Harrastekerhoihin osallistuva lapset on vakuutettu kerhojen aikana vakuutusyhtiö Lähi-Tapiolassa. Vakuutuksen ”Lasten ja vapaaehtoisten työntekijöiden tapaturma- ja vastuuvakuutus” ehdot ovat nähtävissä Lähi-Tapiolan nettisivuilla.

Harrastekerhoihin osallistuvien aikuisten (yli 20-vuotiaat) tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.